Rulouri folie transparenta cu caseta si ghidaje

Toate rulourile folie transparenta cu caseta si ghidaje au la baza un rulou folie transparenta acoperit cu o caseta de aluminiu. Exista solutii personalizate pentru folie terasa, va putem oferi consultanta pentru a alege cea mai buna optiune. Folia transparenta in acest caz se gliseaza prin ghidaje de aluminiu, prinzandu-se in partea de sus in doua bolturi cu rol de blocare. Ca si in cazul rulourilor transaprente necasetate simple, actionarea se poate face manual sau cu ajutorul telecomenzii.

Ne poti apela telefonic la numarul de telefon +40 761.431.743

Daca vrei sa te bucuri pe deplin de spatiul amenajat din curtea ta special pentru foisor, indiferent de conditiile de vreme, atunci stii ce ai de facut. Trebuie sa iei in considerare aceste rulouri folie transparenta pentru ca ele iti vor oferi posibilitatea de a te bucura, alaturi de familie, de un pranz sau o cina afara, la aer curat, chiar in incinta cutii si foisorului. Dispunand de un sistem extrem de simplu de folosit, orice rulou folie transparenta poate fi perceput ca fiind elegant, discret si chiar foarte eficient.

Carui aspect se datoreaza toate aceste atribute de care te poti bucura prin simpla achizitionare a unui astfel de sistem? Totul se datoreaza sistemului confectionat din aluminiu, cu forma eleganta care se poate comanda in culori de alb si maro. Ba mai mult de-atat, caseta are un design si model specific, fiind vopsita in camp electrostatic – un procedeu care accentueaza rezistanta in timp la diferitele conditii de mediu.

Ca si in cazul celorlalte rulouri disponibile pe piata, folia transparenta are o grosime care nu depaseste 0,8 mm, pe margine ruland cu ajutorul unor ghidaje prevazute cu perii pentru izolare optica si etansare.

In ceea ce priveste partea de jos  a foliei, aceasta este importanta întrucât are atasat un profil cu rol de a intinde foarte bine folia. Acest profil este prevazut cu un sort sau, in unele cazuri, cu o garnitura.