0
0,00 lei
  • Cosul este gol

    Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături

Sistem inchidere folie transparenta cu capse si bride

Foliile transparente cu capse si bride sunt sisteme de inchidere a spatiilor semi-deschise, terase, foisoare,restaurante, hoteluri fixate cu capse si care pot fi produse in forma dorita de client, in functie de conditiile spatiului. Sunt sisteme de protectie fixe impotriva intemperiilor. Au cel mai simplu montaj dintre toate tipurile de rulouri transparente.

Sunt utilizati mai ales in mediul rezidential, pentru protectia foisoarelor si prelungirea perioadei de utilizare a acestora si pe timpul iernii, primaverii si a toamnei. De asemenea, acestia mai sunt utilizati si de catre hoteluri, restaurante si cafenele, pentru inchiderea teraselor pentru clienti. Sunt produse foarte practice de inchidere si protectie a spatiilor cu rolul de petrecere a timpului in aer liber. Astfel, acestea devin functionale tot timpul anului, prin izolarea inalta impotriva tuturor intemperiilor (vant puternic, precipitatii, ninsori).

Acest tip de rulouri transparente este singurul model fix. Deoarece are cel mai simplu si rapid montaj dintre toate tipurile de pereti antivant, ruloul cu capse si bride poate fi montat sau demontat cu usurinta de catre tine, fara a fi nevoie de ajutor calificat. Montajul se realizeaza prin plasarea bridelor in interiorul capselor si prin rotirea acestora la 90ᵒ. Structura acestor rulouri este formata din cristal transparent cu intaritura pe margine. Capsele sunt aplicate pe margine la distanta mica unele fata de altele. Atat acest aspect, cat si intaritura contribuie la rezistenta foarte inalta a produselor.

Dimensiunea rulourilor fixe este variabila, aceste produse putand fi confectionate pe lungimi si inaltimi foarte mari, intrucat nu sunt prevazute cu structura. Dimensiunea necesara a peretelui este realizata prin lipirea transparenta a foilor de cristal. In partea inferioara a materialului se adauga un sort din polytextil, care are rolul de a indeparta scurgerea apei de la baza foisorului.

Contactează-ne pentru o ofertă de preț personalizată

Ne poti apela telefonic la numarul de telefon +40 761.431.743 sau completand formularul de mai jos.

Nume

Email

Mesaj