Livrarea si plata produselor

Livrarea si plata produselor

Produsele comercializate prin intermediul acestui site ajung in posesia dumneavoastra in conditii de siguranta prin mai multe metode. De asemenea, contravaloarea acestora se poate achita prin mai multe moduri.

Momentan, plata cu cardul nu este disponibila pe site-ul West Plast Distribution, dar lucram pentru a fi implementata in scurt timp! Detalii mai jos, la sectiunea „Plata prin transfer bancar sau cu cardul”.

Cum se livreaza?

Livrare prin curier rapid

Indiferent de localitate, puteti opta pentru o modalitate rapida de livrare: curierul. Putem trimite colete si plicuri prin intermediul companiilor de profil cu care West Plast Distribution are contract sau orice firma de curierat agreata de dumneavoastra. Costul livrarii se comunica inainte de confirmarea comenzii. La comenzi mai mari de 500 lei costul livrarii este suportat de West Plast Distribution.

Livrare cu masinile West Plast Distribution

Pentru Bucuresti si localitatile limitrofe, comenzile se pot expedia cu mijloacele proprii de transport, la comenzi mai mari de 500 lei. Aceasta modalitate de transport este preferata atunci cand produsele sunt prea fragile pentru a fi predate firmelor de curierat sau depasesc volumul admis de acestea. Pentru Bucuresti si localitatile limitrofe, comenzile pot fi expediate si livrate de catre soferii nostri in aceeasi zi, in functie de ora la care a fost plasata comanda. Livrarile in tara beneficiaza de 1-3 zile termen de livrare. Costul de transport (acolo unde este cazul) se comunica in momentul confirmarii comenzii.

Preluare de la sediu

In cazul in care doriti sa preluati produsele personal, de la sediul nostru, o puteti face prezentandu-va la adresa afisata si in pagina de contact. Va recomandam sa asteptati confirmarea din partea noastra sau sa ne contactati telefonic in prealabil pentru a va asigura ca produsele comandate se afla in incinta magazinului de prezentare.

Cum se plateste?

Plata cash la livrare/preluare

Produsele se pot achita in numerar la preluarea comenzii direct de la sediul nostru. De asemenea, produsele se pot plati si la livrare, in sistem ramburs.

Plata prin transfer bancar sau cu cardul

In scurt timp, produsele comandate se vor putea achita direct pe site-ul West Plast Distribution, cu cardul, folosind MobilPay, o platforma rapida si sigura, folosita deja zeci de mii de clienti romani. De asemenea, aveti la dispozitie si un cont bancar in care puteti face plata (RO91INGB0000999909321167 – ING Bank , SC West Plast Distribution SRL).

Comenzile personalizate se pot achita prin transfer bancar in baza unei facturi proforme sau cu cardul, in baza unui link de plata personalizat. Pentru mai multe informatii, folositi pagina contact.