Blog Details

Rulouri transparente necasetate simple, automate sau cu manivela

Cauti sisteme de inchidere terasa cat mai eficiente? Iata-le! Este vorba despre rulourile transparente necasate simple, automate sau cu manivela. Aceste rulouri de folie terasa se numara printre cele mai simple modele, dispunand in acelasi timp de o folie transparenta de 0,8 mm. Foliei i se mai adauga o intaritura din poliplan de 50 mm prevazuta pe marginea foliei pentru rezistenta, dar si un sort cu ajutorul caruia apa este colectata. Sortul este simplu si include un buzunar cu teava de un tol, respectiv carlige pentru prindere.

Dupa cum le spune si numele, aceste rulouri pot fi actionate in doua moduri: automat – prin prisma unei telecomenzi si manual – cu ajutorul unei manivele.

In ceea ce priveste lipirea rulourilor transparente necasate, aceasta se va face cu ajutorul curentului de inalta frecventa cu poliplan care le intareste pe margine. Cu alte cuvinte, vorbim despre aceste rulouri ca fiind un real ajutor cand vine vorba despre inchiderea teraselor, foisoarelor, dar si a balcoanelor. In cazul balcoanelor se va opta pentru o rulare a foliei pe plan vertical.

Rulourile transparente necasate simple sunt, in alta ordine de idei, sisteme utilizate pentru protectia teraselor restaurantelor, cafenelelor sau chiar teraselor din cadrul hotelurilor, cu mail ales ca este asigurata izolarea. Si tot pentru rulourile transparente necasate simple se poate opta si in cazul izolarii balcoanelor caselor sau apartamentelor.

Daca iti doresti o solutie eficienta, dar si economica, sistemele transparente necesate simple sunt solutia potrivita pentu tine!

Accesoriile sistemului, precum  si modalitatea de prindere a acestora vizeaza:

  • 2 talpi metalice stanga  dreapta  cu fixare in partea de sus;
  • 2 carlige din  aluminiu cu fixare in partea de jos;
  • 1 teava de un tol;
  • 1 manivela;
  • Folie transparenta cu o grosime de 0,8 mm.

Leave your thought