Blog Details

Policarbonat transparent– conceput pentru viitor, disponibil in prezent

Policarbonat transparent– materiale concepute pentru viitor, disponibile in prezent

Placile de policarbonat sunt atat de apreciate in foarte multe industrii, pentru ca ofera o combinatie de caracteristici care nu pot fi egalate cu a altor materiale. Astfel, placile de policarbonat compact impresioneaza prin transparenta, robustete, dar si o rezistenta ridicata la lovituri si orice alt fel de impact.

Placile de policarbonat compact sunt, totodata, de 250 de ori mai rezistente decat sticla, cantarind jumatate, insa fiind la fel de transparente precum aceasta. Izolarea acustica, dar si fonica ridicata este, de altfel, un alt punct de referinta in ceea ce privesc proprietatile pe care policarbonatul le are. In domeniul construtiei, placile de policarbonat compact sunt tot mai des intalnite. Regularitatea cu care acestea se folosesc este direct influentata si de lejeritatea cu care policarbonatul se prelucreaza, indiferent de temperatura.

Multi dintre noi cunosc faptul ca placile de policarbonat compact sunt omologate Clasa 1, in special pentru grosimile de 8 mm, respectiv 12 mm. De altfel, sunt clasificate Euro Class B-s2, conform unei norme europene, privind reactia la foc.

Aplicarea placilor plane

Datorita avantajelor pe care le prezinta, placile de policarbonat compact pot fi instalate atat in cadrul structurilor de PVC, cat si a celor din  otel, lemn sau aluminiu. In ceea ce priveste cadrul, astfel, acesta trebuie mereu sa mentina placa fixa, permitandu-i in acelasi timp sa se dilate corespunzator.

Aplicarea placilor curbate la rece

Placile de policarbonat compact cu protectie UV sunt potrivite in special pentru structurile integrale arc, de tip tunel.

Ba mai mult decat atat, este bine sa se stie ca raza minima de curbura va fi de 150 de ori mai mare, comparativ cu grosimea placii. Grosimea placii se dovedeste, ca urmare, a fi direct dependenta de raza de curbura, dar si de latimea ei.

Curatarea suprafetelor

Cat despre curatarea placilor de policarbonat compact, se recomanda folosirea unei carpe, dar si a apei calde.

Avantajele placilor de policarbonat compacte

Cunoastem deja faptul ca placile de policarbonat compact au o sumedenie de avantaje. Dar care sunt acestea?

  • Transparenta
  • Rezistenta foarte ridicata la impact si lovituri
  • Reactie la foc ridicata
  • Transport si depozitare facile
  • Adaptabilitate in domeniul constructiilor si nu numai
  • Durata mare de viata
  • Pierderi minime
  • Filtrarea razelor UV

Alege acum din gama de placi policarbonat compact pe care West Plast Distibution ti le pune la dispozitie! Nu sta foarte mult pe ganduri!

Achiziționează policarbonat transparent

Leave your thought