Blog Details

Grosimea si aplicatiile placilor plexiglas

In ceea ce priveste grosimea, placile plexiglas au grosimi care pornesc de la 1,5 mm. Pentru ce anume sunt folosite placile plexiglas cu aceasta grosime? Ei bine, adesea sunt folosite pentru productia de publicitate, productia de mobilier, dar si in industrie. Mai mult decat atat, aceasi utilizare o au si placile plexiglas cu grosimi de 2 mm sau 6 mm.

Ceea ce vine ca un plus in cazul placilor plexiglas cu grosime intre 2-6 mm este faptul ca acestea intra si in aplicatiile de uz caznic sau cele considerate un hobby, precum polite, rafturi de frigider, geamuri pentru foisoare, carcase PC, machete si foarte multe alte lucruri asemanatoare.

In cazul in care, insa, iei contact cu placile plexiglas cu grosimi de 8 mm si 12 mm, ar fi bine sa stii ca acestea sunt folosite cel mai mult in:

  • Domeniul productiei publicitare ( si aici includem: literele volumetrice, totemurile, siglele luminoase)
  • Domeniul constructiilor si decoratiunilor (si aici amintim: balustradele, vitrinele, geamurile de protectie)

De asemenea, placile plexiglas se mai folosesc si pentru fabricarea de dispozitive speciale, care necesita rezistenta cand vine vorba despre presiunea ridicata.

Mai mult decat atat, nu sunt de omis nici placile plexiglas de grosimi 15 mm, 20 mm sau chiar 25 mm. Placile plexiglas atat de groase se folosesc in special pentru aplicatiile care necesita rigiditate ridicata. Barierele fonice sunt cel mai bun exemplu care poate fi valorificat intr-un astfel de caz.

Leave your thought