Cum stabilesti scorul de calitate cand vine vorba despre achizitionarea policarbonatului?

Policarbonatul este un material rezistent si durabil. Însă durabilitatea lui în timp depinde de calitatea pe care acesta o are. Cum stabilesti scorul de calitate cand vine vorba despre achizitionarea policarbonatului?

Cele mai importante 3 aspecte sunt:

  1. In momentul in care placa de policarbonat are zgarieturi, fisuri sau chiar rupturi, inseamna ca policarbonatul este de o foarte slaba calitate.
  2. Diferentele de greutate nu trebuie sa se abata de la valorile standard. Asta inseamna ca o placa de policarbonat celular cu grosime de 4 mm, ar trebui sa aiba undeva la aproximativ 800 grame. In ceea ce priveste placa de policarbonat cu grosime de 6 mm, aceasta nu ar trebui sa depaseasca 1,5 kilograme, iar placa de policarbonat cu grosime de 10 mm, o greutate de 1,8 kilograme.
  3. Daca placa de policarbonat are o culoare neregulata, neuniforma sau prezinta deformari, atunci policarbonatul poate fi perceput ca fiind de slaba calitate.

Acestea fiind spuse, este extrem de important sa te uiti la culoarea policarbonatului, intrucat indicatorul de transfer a razelor de soare depinde foarte mult de aceasta.

Ce va spune un specialist în domeniu? Poți opta pentru plăcile de policarbonat de culoare roșie, portocaliu sau chiar bej, pentru ca sub influenta razelor soarelui, încălzește extrem de bine în timpul verii.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Policarbonat-compact-in-magazin-online-westplastdistribution-min.png

Leave your thought