Blog Details

Sisteme închidere folie transparenta cu bride și capse

Foliile transparente cu bride si capse pot fi definite ca fiind sisteme de inchidere a spatiilor semideschise. Aici se incadreaza terasele, foisoarele, dar si restaurantele sau chiar hoteluri. Sunt usor adaptabile, intrucat ele pot fi confectionate tinand cont de forma pe care clientul si-o doreste sau de nevoia pe care acesta o are.

Ne poti apela telefonic la numarul de telefon +40 761.431.743

Esti curios, insa, sa vezi ce mai trebuie sa stii despre acestea? Ei bine, fiind singurul model fix de rulouri transparente, acesta va putea fi montat sau demontat chiar si de catre tine cu mare lejeritate. Nu ai nevoie de ajutorul unor experti pentru a face asta. Cum se realizeaza montajul, daca tot vorbim despre el? Trebuie sa retii faptul ca montajul se realizeaza, de fiecare data, prin plasarea bridelor in interiorul capselor, respectiv prin rotirea acestora la 90 de grade. Intotdeauna, capsele se vor afla pe margine, la o distanta foarte mica una de cealalta, structura rulourilor remarcandu-se prin cristal transparent cu intaritura pe margine.

Si nu in ultimul rand, trebuie precizate si cateva detalii cu privire la dimensiune. In ceea ce priveste dimensiunea rulourilor fixe, este de retinut ca aceasta este variabila. Sistemele de inchidere de acest fel pot fi confectionate atat pe lungimi, cat si pe inaltimi foarte mari, nefiind prevazute cu o structura sau un tipar general valabil.

Poti asigura un mediu propice de desfasurare a activitatilor si serviciilor, ferit de orice fenomen meteorologic, prin simpla lipire a tuturor foliilor de cristal. Iar in acelasi fel, la baza foisorului, spre exemplu, se va adauga un sort din politextil, pentru a indeparta apa de la baza acestuia.

Ne poti apela telefonic la numarul de telefon +40 761.431.743

Leave your thought