Blog Details

Plexiglas transparent – multiple avantaje

Placile acrilice, materialul care a fost inlocuita sticla incepand cu anii ’30, ofera dintotdeauna solutii inspirate si inovatoare. Foarte des este folosit ca material plexiglas transparent, o solutie optima pentru inlocuirea sticlei. Plexiglasul transparent este mult mai rezistent comparativ cu sticla. Un exemplu este carlinga avioanelor, unde, in loc de geamuri din sticla, au fost introduse placile acrilice transparente (plexiglas transparent). Placile de plexiglas sunt mult mai usoare dar si mai transparente decat sticla. In plus de asta, sunt foarte rezistente la socuri si impact, acest aspect fiind unul esential in industria constructoare de avioane.+

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este plexiglas-west-plast-distribution-cumpara-min.png

Fie ca vorbim de o firma luminoasa, sau pentru un stand expositional ori un semn publicitar, chairs un laminator transparent sau o protectie la utilajul de lucru, placile de plexiglas sunt o solutie viabila si foarte raspandita, placile acrilice extrudate fiind ideale pentru aceste aplicatii.

Marele avantaj al placilor acrilice din plexiglas transparent fata de geamurile din sticla este faptul ca acestea se pot foarte usor prelucra (taia, gauri, freza, greva) cu sculele si utilajele folosite la prelucrarea lemnului. Un alt mare avantaj al placilo racrilice ar fi faptul ca se pot se pot si transforma, se pot printa sau chiar serigrafia.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este plexiglas-west-plast-distribution-cumpara-min.png

Leave your thought