Blog Details

Avantaje ale placilor de policarbonat

Policarbonat compact / Placi compacte

Modernizarea, dar si evolutia care a venit la pachet cu implementarea de noi idei in domeniul extrudarii a permis dezvoltarea unor noi materiale special concepute pentru o sfera cat mai larga. In acest mod s-a ajuns si la realizarea de solutii avansate pentru producerea de placi de plocarbonat compact. Acesta, de obicei, va prezenta o latime de 2500 mm, dar grosimi si marimi diferite.

Gama de produse din policarbonat compact ajunge, asadar, sa se imparta in placi cu protectie UV pe ambele parti si placi fara protectie UV, perfecte mai ales pentru aplicatiile de tip industrial.

Poti achizitiona acum policarbonat, livrare rapida, produs in stoc.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Policarbonat-compact-in-magazin-online-westplastdistribution-min.png

Siguranta

Cat despre siguranta, trebuie sa se stie faptul ca placile fara protectie UV sunt utilizate, cel mai adesea, ca sticle securizate sau drept scuturi de protectie pentru masini si unelte, in interior. Pe de alta parte, placile cu protectie UV sunt perfecte pentru acoperisuri, ferestre verticale, dar si insemne publicitare.

Ori pentru care dintre cele doua ai opta, nu te indoi niciodata de siguranta cu care vin la pachet atat placile din policarbonat compact cu protectie UV, cat si cele fara protectie UV.

Greutatea redusa

Printre multe caracteristici si atuuri ale placilor de policarbonat compact se numara si greutatea redusa. Ca urmare, in comparatie cu toate celelalte materiale din sticla existente pe piata nationala si internationala, placile de policarbonat compact permit reducerea considerabila a greutatii structurilor.

O placa din policarbonat compact, de exemplu, de aceeasi grosime si latime, face evidenta a doar 50% din greutatea unei foi de sticla.

Transmisia luminii

Ce se stie despre transmisia luminii? Ei bine, este de luat in considerare faptul ca placile de policarbonat compact detin o valoare foarte ridicata a transmisiei luminii. Nivelul acesta ridicat de transmisie a luminii este prezent chiar si in cazurile in care vorbim despre placi de policarbonat compact de culori bronz sau opal.

Economisirea energiei

Este extrem de important sa ne ghidam dupa materiale care sa contribuie la economisirea energiei. Tocmai din acest motiv, este de mentionat despre placile de policarbonat ca ele poseda o excelenta capacitate de izolare atat fonica, cat si termica. In special izolarea termica contribuie la reducerea semnificativa de combustibil care este folosit pentru incalzirea cladirilor, spatiilor industriale si locuintelor.

Coextrudarea

Cand vorbim despre placile de policarbonat compact, aducem in discutie nu doar placi obisnuite, ci placi coexstrudate pe ambele parti. Concentratia mare de absorbanti UV este cea care faciliteaza filtrarea luminii, contribuind in acelasi timp la reducerea imbatranirii polimerului. Doar in acest mod si datorita acestei caracteristicii, placile de policarbonat garanteaza o rezistenta excelenta la impact, chiar si dupa o expunere indelungata la soare.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Policarbonat-compact-in-magazin-online-westplastdistribution-min.png

Leave your thought