Blog Details

Soluții complete care să îți ofere multă vizibilitate: masa sampling

Atunci când te ocupi de promovarea unui centru comercial sau doar vrei sa oferi informații de interes general (covid 19), trebuie să ai la îndemână si sa folosești. Cu masa de sampling mergi la sigur, ajungi direct la client dar oferi si o prezentare profesionistă a serviciilor sau produselor oferite.

Contactul direct cu clienții este cel mai important aspect al acestui proces. Astfel, o masă de sampling își face foarte bine treaba si va atrage toate privirile promovând brandul și prezentând profesionist produsele. Pentru o promovare corecta in interior, o masă de sampling nu trebuie sa lipsească din campania de marketing a oricărui profesionist in promovare.

Masa de sampling este un stand de prezentare portabil, de interior, utilizat pentru informare, promoții, sampling sau demonstrații. Acest stand poate fi realizat din PVC turnat de cca 2mm grosime si poate conține: un corp personalizabil, un blat sau doua (jos, sus), un header, un raft interior si o geanta textila pentru transport. Un astfel de stand poate fi ușor personalizat cu autocolant printat, atât pe corpul central cat si pe header.

Spațiul interior si polița interioara sunt foarte utile ca spațiu de depozitare pentru produse, mostre, broșuri, obiecte personale etc.
Masa de sampling este livrata pliata, in geanta speciala din material textil, necesitând astfel cât mai puțin loc pentru depozitare.
Masa de sampling mai este cunoscuta și ca masă de prezentare, stand de prezentare, info-desk.
Masa de sampling se transportă, se pliază sau se montează simplu și ușor și se folosește pentru diverse prezentări, degustări, promoții, mostre, în magazine, centre comerciale, supermaket-uri, mall-uri, etc.

Specificatii:

  •  Este construită din material plastic;
  •  Este rezistentă si ușoară;
  •  Este ușor de montat/demontat (doar 5 piese);
  •  Are o poliță interioară pentru depozitare;
  •  Are mânere laterale pentru transport in stare montată;
  •  Are o geantă de transport inclusă în preț;

Leave your thought