Blog Details

Standul Zig-Zag reprezintă cel mai nou sistem de afișaj din gama lui

Standurile pentru broșuri sau flyere sunt nelipsite de la orice târg expozițional de profil.

Cu un stand de flyere, pliante, cataloage sau reviste îți poți face vizibilă oferta cu un minim de efort si resurse. În funcție de buget sau de necesități, putem alege dintre mai multe tipuri de standuri: standul Zig-zag (mai multe nivele, 2 fețe), standul slim (4 buzunare) și standul pro (5 buzunare).  

Standul Zig-Zag reprezintă cel mai nou sistem de afișaj din gama lui. Are două fețe de expunere, poate fi personalizat și este pliabil. Sistemul de pliere de tip Zig-Zag conferă produsului stabilitate, dar și eleganță. Este un suport încăpător și poate susține broșuri, pliante, flyere, cataloage sau reviste cu dimensiune maximă A4. Datorită celor două fețe de expunere și prezentare, stand broșuri Zig-Zag reprezintă alegerea perfectă atunci când îți dorești vizibilitate sporită.

Standurile pentru broșuri Pro și Slim

Cele două tipuri de standuri pentru broșuri, Slim și Pro, sunt caracterizate în primul rând prin eleganță. Dau un stil aparte oricărui stand expozițional, prin forma lor ergonomică si delicata. Pe lângă aspectul plăcut și elegant, standurile se caracterizează și printr-o fiabilitate in timp.

Aceste standuri ocupă puțin spațiu, sunt foarte vizibile și cu siguranță vor atrage atenția trecătorilor.

Oricare dintre variantele de standuri pentru broșuri va fi cea aleasă, aceasta va putea fi caracterizată prin 3 cuvinte: pliabilă, portabilă și ușor personalizabilă. Cu alte cuvinte, dacă vei alege să comanzi un stand de broșuri, te vei bucura de o vizibilitate ridicată la costuri foarte mici. În plus, produsul de care vei beneficia este un produs ușor de montat și demontat, mutat și transportat.

Leave your thought