Blog Details

Policarbonatul compact, utilizat in locul sticlei

Plăcile din policarbonat compact sunt de multe ori utilizate ca sticlă securizată, scuturi de protecție pentru mașină-unealtă, realizare de acoperișuri (copertine) sau ferestre. Siguranța, greutatea redusă și transmisia excelentă a luminii fac din policarbonatul compact materialul ideal pentru astfel de utilizări.

Policarbonatul compact – greutate redusa in comparatie cu sticla

In comparație cu structurile din sticla, policarbonatul compact are o greutate (kg/m²) mult mai mica, la aceeași grosime. Spre exemplu, în cazul unei foi de policarbonat compact 6 mm, greutatea foii din policarbonat este de doua ori mai mica decât greutatea unei foi din sticla de aceeași dimensiune și grosime (6mm).

Transmisia luminii: grad ridicat de transparenta

Plăcile din policarbonat au aceeași transparență ca și sticla, un grad ridicat de transparență, care permite transmisia luminii la fel ca și în cazul sticlei.

Concluzie: alege policarbonat compact
Policarbonatul compact este:

  • transparent ca sticla
  • cântărește 50% mai puțin decât sticla
  • este de 250 de ori mai rezistent la șocuri decât sticla
  • are o foarte bună rezistență la foc
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Policarbonat-compact-in-magazin-online-westplastdistribution-min.png

Inspiră-te: înlocuire sticlă cu policarbonat compact de 6mm

Mai jos puteți vedea poze de la o lucrare West Plast Distribution de înlocuire sticla cu policarbonat compact de 6mm în Paradisul Verde, Corbeanca

Leave your thought