0
0,00 lei
  • Cosul este gol

    Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături

Blog Details

Policarbonatul compact, utilizat in locul sticlei

Plăcile din policarbonat compact sunt de multe ori utilizate ca sticlă securizată, scuturi de protecție pentru mașină-unealtă, realizare de acoperișuri (copertine) sau ferestre. Siguranța, greutatea redusă și transmisia excelentă a luminii fac din policarbonatul compact materialul ideal pentru astfel de utilizări.

Policarbonatul compact – greutate redusa in comparatie cu sticla

In comparație cu structurile din sticla, policarbonatul compact are o greutate (kg/m²) mult mai mica, la aceeași grosime. Spre exemplu, în cazul unei foi de policarbonat compact 6 mm, greutatea foii din policarbonat este de doua ori mai mica decât greutatea unei foi din sticla de aceeași dimensiune și grosime (6mm).

Transmisia luminii: grad ridicat de transparenta

Plăcile din policarbonat au aceeași transparență ca și sticla, un grad ridicat de transparență, care permite transmisia luminii la fel ca și în cazul sticlei.

Concluzie: alege policarbonat compact
Policarbonatul compact este:

  • transparent ca sticla
  • cântărește 50% mai puțin decât sticla
  • este de 250 de ori mai rezistent la șocuri decât sticla
  • are o foarte bună rezistență la foc
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Policarbonat-compact-in-magazin-online-westplastdistribution-min.png

Inspiră-te: înlocuire sticlă cu policarbonat compact de 6mm

Mai jos puteți vedea poze de la o lucrare West Plast Distribution de înlocuire sticla cu policarbonat compact de 6mm în Paradisul Verde, Corbeanca

Leave your thought