Blog Details

Întreținerea plexiglasului

Este plexiglasul ușor de întreținut?

Plexiglasul este ușor de întreținut. Deși există câteva reguli în ceea ce privește îngrijirea și curățarea plexiglasului, acesta este un material ușor de întreținut. Atunci când curățați o fereastră sau un alt obiect confecționat din plexiglas care prezintă pete ușoare sau murdărie, se recomandă să folosiți o cârpă umedă din micro-fibră și să ștergeți materialul.

În plus, este important să vă asigurați că particulele și granulele sunt îndepărtate complet de pe cârpa de curățare, deoarece frecarea accidentală a murdăriei aspre sau a particulelor nedorite poate determina plexiglasul să se zgârie. Cu cât ești mai blând la curățarea plexiglasului, cu atât mai bine.
Evitați utilizarea prosoapelor din hârtie aspră, deoarece acestea nu vor elimina zgârieturile și le pot provoca accidental. De asemenea, evitați produsele pe bază de amoniac, citiți cu atenție ingredientele de pe produsele de curățat geamuri, deoarece conțin substanțe chimice nocive care vor deteriora suprafața, lăsând-o să pară tulbure.

La curățarea și întreținerea plexiglasului, cea mai ușoară și mai sigură măsură este utilizarea apei cu săpun. Aveți nevoie de mai multe informații despre plexiglas? Contactați astăzi echipa noastră de specialiști!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este plexiglas-west-plast-distribution-cumpara-min.png

Leave your thought