Blog Details

Cutie de afisare pentru Simona Halep

Cutie de afisare din plexiglas transparent de 2 mm grosime de dimensiunea 6,7×6,7×9,5 cm care poate stoca o multitudine de informatii ce sunt eliminate cu usurinta la nevoie.

Usurinta cu care pot fi mutate sau repozitionate demonstreaza flexibilitatea cutiei. Este ideala pentru o comunicare deschisa cu clientii si/sau angajatii. Cu ajutorul cutiei din plexiglas va puteti păstra colecțiile, medelaiile, mingiile de tenis/golf fără praf intr-un mediu sigur.

Spre exemplu cutia de plexiglas din atasamaent este folosita de campioana Romaniei, Simona Halep, pentru a-si proteja mingiile de tenis. Construcție stabilă, partea superioară a carcasei este puțin mai scurtă decât partea inferioară (aproximativ 5 mm), astfel încât carcasa să se poată stiva unul pe celălalt în mod robust, este construita din placi acrilice puternice, clare și de înaltă calitate.

Se pot produce la comanda cutii din plexiglas la orice format dorit de dumnevoastra. Contactati-ne pentru o oferta de pret.

There are 9 comments

 1. Iulia 4 ani ago

  As dori 3 cutii. Cum comand acest produs?

  • admin 4 ani ago

   Buna Iulia,
   Iti vom trimite o oferta pe adresa de email folosita la acest comentariu, este ok ?

 2. Cristian 4 ani ago

  Buna ziua,
  As fi interesat de pretul unui produs.
  Va multumesc,
  Cristian

 3. Mihai Cornel 4 ani ago

  Bună ziua . Va rog sa îmi trimiteți o oferta de preț pentru o cutie de plexiglas pentru o minge de tenis. Cutia poate fi personalizata ? Mulțumesc anticipat !

 4. Anculine 2 ani ago

  Buna ziua! As dori si eu doua cutii din acestea si, daca se poate, sa fie si inscriptionate cu numele sportivilor de la care am mingi cu autograf. Cum procedez?
  Va multumesc!

 5. Alin Stan 2 ani ago

  Buna ziua. As dori achizitionarea unei cutii pentru expus o minge de tenis. As dori sa o fac cadou vineri 09.09. Credeti ca e posibil?
  Pentru rapididate va trimit si nr meu de telefon: 0728889003. Multumesc

  • Stroie Ionut 2 ani ago

   Buna ziua ,
   Avem doua cutii pe stoc , ne putem vedea astazi maine sa o ridicati sau o putem trimite prin curier .
   Pentru detalii va stau la dispozitie la tel 0761431743.

Leave your thought