0
0,00 lei
 • Cosul este gol

  Nu aveți niciun articol în coșul de cumpărături

Blog Details

Cutie de afisare pentru Simona Halep

Cutie de afisare din plexiglas transparent de 2 mm grosime de dimensiunea 6,7×6,7×9,5 cm care poate stoca o multitudine de informatii ce sunt eliminate cu usurinta la nevoie.

Usurinta cu care pot fi mutate sau repozitionate demonstreaza flexibilitatea cutiei. Este ideala pentru o comunicare deschisa cu clientii si/sau angajatii. Cu ajutorul cutiei din plexiglas va puteti păstra colecțiile, medelaiile, mingiile de tenis/golf fără praf intr-un mediu sigur.

Spre exemplu cutia de plexiglas din atasamaent este folosita de campioana Romaniei, Simona Halep, pentru a-si proteja mingiile de tenis. Construcție stabilă, partea superioară a carcasei este puțin mai scurtă decât partea inferioară (aproximativ 5 mm), astfel încât carcasa să se poată stiva unul pe celălalt în mod robust, este construita din placi acrilice puternice, clare și de înaltă calitate.

Se pot produce la comanda cutii din plexiglas la orice format dorit de dumnevoastra. Contactati-ne pentru o oferta de pret.

There are 6 comments

 1. Iulia 1 an ago

  As dori 3 cutii. Cum comand acest produs?

  • admin 1 an ago

   Buna Iulia,
   Iti vom trimite o oferta pe adresa de email folosita la acest comentariu, este ok ?

 2. Cristian 4 luni ago

  Buna ziua,
  As fi interesat de pretul unui produs.
  Va multumesc,
  Cristian

  • Stroie Ionut 2 luni ago

   Buna ziua ,

   Pretul pentru 1 cutie de afisare este de 110 lei bucata .

 3. Mihai Cornel 3 luni ago

  Bună ziua . Va rog sa îmi trimiteți o oferta de preț pentru o cutie de plexiglas pentru o minge de tenis. Cutia poate fi personalizata ? Mulțumesc anticipat !

  • Stroie Ionut 2 luni ago

   Buna ziua ,

   Pretul pentru 1 cutie de afisare este de 110 lei bucata .

Leave your thought